Aankoopmakelaar in Bunschoten-Spakenburg

Het kopen van een woning doet u wellicht maar een paar keer in uw leven en is voor velen een spannende, emotionele gebeurtenis. Daarom is het belangrijk dat u een onafhankelijke, objectieve en deskundige NVM aankoopmakelaar inschakelt, die uw belangen zo goed mogelijk behartigt.

Het inschakelen van een erkende aankoopmakelaar zal u zeker helpen een goede beslissing te nemen. U kunt de aankoopmakelaar inschakelen zodra u een woning hebt gevonden. U wordt tijdens de bezichtigingen geadviseerd door de makelaar van de verkopende partij, die uiteraard zijn uiterste best doet voor de verkoper. Onze aankoopmakelaar begeleidt u bij de tweede bezichtiging en kan u met raad en daad terzijde staan en opkomen voor uw belangen. Onze NVM aankoopmakelaar kent de markt, de spelregels, de valkuilen en in de meeste gevallen ook de verkopende makelaar. Dat maakt onze aankoopmakelaar tot een gelijkwaardige gesprekspartner, wat u als koper snel veel geld kan besparen.

Wij begeleiden u graag bij alle processen rondom het kopen van uw droomhuis voor een vast bedrag van:  € 1.210,- inclusief btw.

Wat wij voor u kunnen doen:


Bezichtigingen

Tijdens de inspectie van de woning brengen wij alle aspecten van de woning in kaart, zowel positieve eigenschappen als negatieve. Daarnaast geven wij aan wat (on)mogelijkheden zijn van de woning, wat de onderhoudstoestand is, wat de reële waarde is van de woning en welke invloed externe factoren hebben op uw wonen zoals het bestemmingsplan en de bodemgesteldheid.


Onderhandelingen
De onderhandelingen kunnen beginnen wanneer u na de bezichtiging nog steeds positief bent over de woning. Het juiste openingsbod is van groot belang, evenals de juiste onderhandelingsstrategie. U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. Wij streven daarnaast niet alleen naar een zo laag mogelijke aankoopprijs, maar ook naar de beste voorwaarden.


Afhandeling
Als beide partijen het eens zijn geworden over de aankoopprijs kan het juridische gedeelte beginnen. Wij controleren de voorlopige koopakte, opgesteld door de verkopende partij. Daarnaast inspecteren we nogmaals de woning zodat u zeker weet dat de verkopende partij de woning verkoopt in afgesproken toestand en begeleiden we u naar de notaris. Eenmaal bij de notaris kan de overdracht beginnen en wordt u officieel de nieuwe eigenaar van de woning!